ЖФК Локомотив с 4:0 над Севлиево Лейдис

03 Окт 2020 22:18

Женският отбор на Локомотив постигна поредната си победа в Държавното първенство. “Черно-белите” победиха като домакини Севлиево Лейдис с 4:0. Срещата се игра от 15:30ч. на изкуствения терен на “Лаута”.

Мачът започна трудно за Локомотив. Няколко пропуска в началото на двубоя разколеба домакините и това повлия на играта им. Футболистките на Севлиево Лейдис играха прибрани в своята половина и пространствата за момичетата на Ангел Славов не бяха много. Две минути преди края на полувремето Инна Димова центрира и Николета Бойчева откри резултата. Този гол даде спокойствие на “черно-белите”, което се видя през втората част.

След центриране на Вероника Гоцева в 51-та минута, Инна Димова отбеляза първия си гол за Локомотив за 2:0. Възпитаничките на Ангел Славов продължиха да доминират и след асистенция на Николета Бойчева, влезналата като резерва Кристияна Димитрова вкара за 3:0. Крайното 4:0 оформи Гергана Илийчева. Отборът на гостите остана с човек по-малко 15 минути преди края на мача заради втори жълт картон за нарушение срещу Вероника Гоцева.

Треньорът на Локомотив остана доволен от резултата, но не и от показаната игра на “черно-белите”.

Main Menu