Бъдещето на Неделев в Ботев несигурно

09 Дек 2018 14:21

Звездата на Ботев Тодор Неделев може и да не остане в Ботев за втория полусезон, това ще се случи ако той получи добра оферта от чужбина. 

Самият Неделев заяви, че ако дойде добра оферта, която удовлетворява него и клуба той ще премине в отбор от чужбина. 

Цената на Неделев се вдигна доста сериозно, след като той стана титуляр в националния отбор и вкара победен гол срещу Кипър в Лигата на нациите и изигра силни мачове с националната фланелка. Неделев играе чудесно и за Ботев като в дербито срещу Локомотив във вторник вкара феноменален гол от центъра и интересът към него от отбори от чужбина се завърна. 

Лаконичен беше халфът на Ботев при въпрос дали може да заиграе в друг български клуб и по-конкретно в ЦСКА. Неделев не отрече, че това може да се случи, но заяви, че интерес към него от страна на ЦСКА е имало през лятото, но сега никой от ЦСКА или друг български клуб не е разговарял с отбора и него за трансфер. 

Желанието на треньора на Ботев Николай Киров е отборът да не се разделя с основни играчи. През втория полусезон Ботев ще атакува класиране в шестицата, до която вече е много близо да се класира и ще опита отново да спечели трофея в турнира за Купата на България.

Main Menu