Пак спрягат Кристиан Димитров за ЦСКА

25 Май 2019 10:43

Централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров най-вероятно ще премине в ЦСКА-София до броени дни. Според запознати, двата клуба са се договорили за трансфер на играча, а той вече е приел офертата на “Армейците”. За интереса на ЦСКА-София към младия бранител се знае още от пролетта и сега изглежда ще се стигне до сделка. Почти сигурно е, че от новия сезон Димитров ще играе на “Българска армия”.

В същото време ЦСКА-София вече е договорил и петима чужденци за лятната си селекция. Имената им се пазят в тайна, но се твърди, че всеки един от тях е със солидна визитка. И петимата са играли редовно през сезона и няма да има нужда да се чака да влязат в оптимална кондиция. Очаква се те да са на линия за началото на лятната подготовка на отбора. За разлика от предходни години, този път на “Армията” действат бързо със селекцията. “Червените” искат да сглобят солиден състав, с който да атакуват групите на Лига Европа.

Междувременно обаче стана ясно, че е пропаднал трансфер на вратар от чужбина в ЦСКА-София. Почти сигурно става въпрос за италиансикя страж на Университатя (Крайова) Мирко Пиачели. Той отдавна е бил в полезрението на директора на “Армейците” Кристиано Джарета, но столичани не са успяли да постигнат споразумение с него.

В следващите дни ръководството на ЦСКА-София трябва да вземе някои важни решения. Водещ е треньорският въпрос, а ще се преценява и на кои футболисти няма да се разчита през новия сезон. Сигурен напускащ е Перейра, а тепърва ще се решава за взетите под наем Жоржиньо и Нуно Томаш.

“Тема спорт”

Main Menu