Желко Петрович: Загубихме мач, който не биваше да губим. Аз не съм минавал полиграф /видео/

14 Сеп 2019 20:35

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович сподели, че според него отборът му е загубил незаслужено от ЦСКА. Сръбският специалист заяви и че той не е минал детектор на лъжата, а и е нямало да го направи, защото е откровен човек и няма какво да крие.

 

"Мисля, че не заслужавахме да загубим. През първото полувреме играхме много добре, дори по-добре от съперника. Свършихме работата си така, както трябва, и то срещу един от най-силните тимове. Да не кажа, че дори трябваше да имаме аванс в резултата. Сами загубихме мача", каза Петрович пред "Диема спорт" след края на двубоя.

 

"През второто полувреме ЦСКА вдигна оборотите. На почивката си говорихме, че трябва да държим топката и да не даваме на съперника да ни притиска. През втората част загубихме топката в нашата половина и оттам последва контраатаката. Загубихме мач, който не биваше да губим. Това можеше да е позитивен резултат, който да използваме като основа в развитието си.

Тодор Неделев помагаше в дефанзивен план. В предни позиции знаем какво умее той. Говорим за играч, който може да произведе гол във всяка една ситуация. Днес не само той не успя, но и целият отбор. Като цяло беше тежък мачът", добави още специалистът.

"Детекторът на лъжата? Аз съм тук, за да бъда треньор. Какво се случва и какви са решенията на ръководството, трябва да питате тях. В понеделник дойдохме, събрахме се. Във вторник чухме, че има нещо подобно. Тренирахме много добре. За мен това не е тема. Тези въпроси са към ръководството.

"Аз не съм минавал през детектора. Аз съм почтен човек, няма какво да крия. Няма нужда да минавам през такова нещо. Не бих се и съгласил да го сторя. Аз съм почтен човек, не крия нищо, не бих излъгал за нищо. Не знам защо и футболистите са били подложени на това. Тези ходове не са в моите пълномощия, трябва да питате ръководството", завърши Петрович.

LGarden

Main Menu