Време е Желко да си ходи! Ботев (Враца) вкара три на Ботев (Пловдив) за 10 мин

05 Окт 2019 16:53

Ботев (Враца) срази Ботев (Пловдив) с 3:0. Червен картон на играча на гостите Еберт Кардозо в 33-ата минута даде сериозно предимство на врачани, които го оползотвориха в последните 25 минути на срещата. Тази загуба показа за пореден път, че мястото на треньора Желко Петрович не е в Ботев.

 

Темпото през първото полувреме не беше високо. Домакините приемаха съперника в своята половина, а гостите залагаха на бавното разиграване и търсене на добра позиция.

В 22-та минута топката се озова в Лазар Марин на границата на малкото поле. Той хладнокръвно стреля слабо по земя и врачанският вратар Костов спаси.

Всичко се преобърна в 33-та минута. Тогава Еберт Кардозо да Силва свали Даниел Генов, който беше изведен с ювелирен пас от Домовчийски. Кардозо получи заслужен червен картон.

Това активизира домакините, сред които най-активен беше Валери Домовчийски. Именно пред бившия футболист на Верея се откри прекрасна възможност за гол. Той получи топката в удобна позиция, финтира и стреля по земя. Янко Георгиев беше загубил равновесие, но успя да избие с крак.

 

Сашо Ангелов хвърли всичко в атака в началото на второто полувреме, Той направи офанзивни смени, вкарвайки Мирослав Будинов и Петър Атанасов. Гостите се бранеха, но видимо губеха сили, въпреки ниското темпо.

Main Menu