Ботев сключи договор с Ивентим за продажбата на билети

30 Ян 2020 14:59

ПФК Ботев Пловдив сключи договор за продажба на билети с Ивентим.БГ ООД, част от CTS Eventim – най-голямата компания в Европа за продажба на билети. Двете страни подписаха контракт за пропуските за домакинските мачове на „канарчетата“.

Ивентим е една от най-големите компании за продажба на билети за събития в България и чужбина. Билетите за домакинствата на „жълто-черния“ Клуб ще бъдат достъпни за феновете на всички каси на Ивентим в страната и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange, а в Пловдив и на касата пред Община Пловдив, касата на Античен театър, Туристически инфомационен център, компекс С.И.Л.А. и др., както и онлайн на www.eventim.bg.

Феновете на Ботев ще могат да купуват билети както на хартиен носител, така и в електронен вариант чрез услугите print@home и e-ticket.

Билетите за феновете на пловдивския Клуб ще бъдат налични в Ивентим още от първото домакинство за втория полусезон.

„За нас е привилегия да сключим договор с една от водещите фирми в този бранш. Това решение е с цел улеснение и удобство на нашите привърженици за закупуване на билетите за домакинските мачове на тима. В цялата славна история на нашия Клуб публиката на Ботев демонстрира своята безрезервна и страстна подкрепа към тима и привържениците са много важна и неизменна част от нашия Клуб.“, заяви Асен Караславов – прокурист на ПФК Ботев Пловдив.

„За Ивентим България е изключителна чест да работи с един от най-добрите български отбори, ПФК Ботев Пловдив. Отбор, зад който винаги са стояли хиляди лоялни фенове, известни с безрезервната си подкепа за любимия тим. Като компаня, която е продавала билетите за Световното първенство по футбол през 2006 г., Олимпийските игри в Сочи и Рио де Женейро, на клубни отбори като Волфсбург, Херта, Байер Левркузен, Ювентус, Парма, Наполи, Удинезе и много други, както на Националните отбори на България, Германия, Австрия, Италия и др., основната ни задача ще бъде да предоставим нашите технологии и know-how в полза на феновете на Ботев Пловдив, за да могат те, по възможно най-лесен и удобен начин, да закупят своите билети. Благодаря на г-н Асен Караславов за тази възможност и да си пожелаем взаимно много победи!“, коменитира Мирослав Еманоилов, Управител на Ивентим за България.

 

Main Menu