Ботев срещу Ботев Гълъбово за Купата

04 Мар 2020 10:23

Ботев ще гостува на Ботев Гълъбово четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Мачът е днес от 18:00ч. на стадион „Трейс арена“ в Стара Загора.

Ботев търси четвърти пореден полуфинал в турнира в последните четири сезона. Тимът игра два финала и един път игра на полуфиналите в този период.

Двубоят ще се играе на стадион „Трейс арена“ в Стара Загора, защото стадионът в Гълъбово е в ремонт.

Ботев отстрани на 1/16 финалите тимът от Трета лига Миньор в Перник с 2:1, а на осминафиналите се справи с тима от efbet Лига Славия с 2:1 като гост.

Ботев Гълъбово отстрани два тима от efbet Лига. Беше победен Етър с 2:1, а на осминафиналите беше отстранена Витоша Бистрица с 2:1.

В предния кръг Ботев направи 1:1 с Черно море у дома, а Ботев Гълъбово направи 1:1 със Спартак Плевен като домакин.

В класирането Ботев е осми с 30 точки, а Ботев Гълъбово е 10-ти във Втора лига с 24 точки.

За Ботев контузен е Лазар Марин, а наказан е Димитър Пиргов. В групата на Ботев попадна Антонио Вутов, който обаче все още не е готов за игра.

Съдия на двубоя ще бъде Георги Давидов.

Вероятни състави:

Ботев Гълъбово: Михаил Михайлов, Аспарух Смилков, Беркай Халил, Емил Иванов, Емин Ахмед, Исус Ангелов, Красимир Илиев, Митко Плахов, Пламен Коларов, Станислав Катранков, Цветелин Радев

Ботев: Янко Георгиев, Филип Филипов, Иван Бандаловски, Станислав Работов, Костадин Ничев, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Александър Тонев, Лъчезар Балтанов, Джонатан Перейра, Тодор Неделев

Main Menu