Валентич: Горд съм с отбора си

25 Окт 2021 21:05

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе много доволен от представянето на своя тим в мача срещу Лудогорец, въпреки, че "канарчетата" отстъпиха с 1:3. Той бе категоричен, че е горд от показаното от футболистите му, които са срещнали най-силния състав в родното първенство.

"Смятам, че изиграхме стрехотен мач преди червения картон. Това бяха два отбора, които се надиграваха. Горд съм с отбора си. Лудогорец разполага с много индивидуална класа. Това бе топпредставяне. Ние създадохме доста положения. Добрият отбор обаче наказва твоите грешки. Резултатът няма да постави под съмнение работата, която вършим. От последните два мача можехме да вземем поне 2 точки, но съм доволен от това, което играхме. След зимния трансферен прозорец ще можем да се борим с ЦСКА и Лудогорец".

"След червения картон стана много трудно. Съдията от самото начало на мача ни даваше жълти картони за ситуации, в които не заслужавахме. Дори и с 10 души успяхме да притиснем съперника, да създаваме положения. Третият гол бе твърде елементарен. Горд съм от моите момчета, близо сме до Лудогорец и ЦСКА".

"Когато успяваме да следваме тактическите указания нещата се получават. Вярвам в играчите си и знам, че сме на правилния път", каза Валентич.

Main Menu