Печат на тази страница

Брахими: В Ботев ще прогресирам

12 Ян 2022 10:26

Ботев (Пловдив) обяви официално привличането на Мохамед Брахими от Пирин (Благоевград). Крилото даде интервю пред клубната телевизия, в което разкри впечатленията си от новия си клуб.

„Казвам се Брахими Мохамед. Роден съм на 17 септември 1998 във Франция. Играя като ляво или дясно крило, мога също да играя зад нападателя. В Царско село не получих шанс да покажа качествата си. След това играх в Нефтохимик, във Втора лига. Представих се добре и преминах в Пирин. Там през последните шест месеца се опитах да покажа качествата си. Мисля, че в Ботев Пловдив ще прогресирам и ще показвам все повече“, каза Брахими.

„През последната година вкарах четири гола, три от които срещу Лудогорец. За мен беше удоволствие да отбележа срещу отбор като Лудогорец. И сега съм щастлив да подпиша с голям отбор като Ботев Пловдив. За Ботев знам, че имаме страхотни фенове. Също така, че условията за трениране и съоръженията са много добри. Познавам някои играчи, познавам Реда, познавам Мертенс, играл съм с него. Донякъде познавам и Маркиньос, и това са към момента. Когато ги попитах за Ботев, ми казаха само хубави неща – за условията, за тренировките, за екипа, за града. Казаха ми, че Пловдив е хубав град“

„На този лагер ще дам най-доброто от себе си, за да бъда на нивото на амбициозния проект Ботев Пловдив. Лагерът също ще ми помогне и да се запозная със съотборниците си“, каза още новото попълнение на "канарчетата".

Main Menu