Печат на тази страница

Феновете на Ботев с позиция за стадион "Христо Ботев"

23 Ян 2023 16:00

Феновете на Ботев Пд излязоха с поредното си искане към кмета на Пловдив Здравко Димитров. Този път привържениците бяха по-радикални и настояха веднага да се замразят плащанията по строителните дейности за стадион "Христо Ботев", докато не бъдат изчистени всички нередности. Исканията им бяха формулирани в отворено писмо до градоначалника.

Ето и отвореното писмо към кмета на Пловдив:

"Уважаеми г-н Димитров,

На 22.01.2023 г. КПБП, сдружение "ПФК Ботев" и БУЛТРАС дадоха съвместна пресконференция, на която информираха обществеността за открити множество смущаващи факти и обстоятелства, свързани с обществената поръчка за довършване строителството на стадион "Христо Ботев".

В тази връзка и предвид големия обществен интерес, както и опасността от неправомерно разходване на обществен ресурс, който впоследствие не може да бъде възстановен, Ви призоваваме незабавно да разпоредите прекратяване на всички разплащания към изпълнителя на обществената поръчка ДЗЗД "Колежа" до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая.

Очакваме да разпоредите вътрешна проверка въз основа на изнесените факти и обстоятелства, резултатите от която да обявите публично.

С уважение:
КПБП, Сдружение ПФК Ботев"

Свързани статии (по етикет)

Main Menu