Марица с две контроли преди началото на подготовката

18 Юни 2019 11:14

В сряда, 19 юни, съставът на “Марица” ще изиграе контролна среща с елитния “Черно море” (Варна). Двубоят ще се проведе в Разлог от 17 часа. Тимът воден от Илиян Илиев е на лагер в Банско.
Състезателите на “Марица” нямат проблем с физическото състояние.

Юношите, които ще бъдат част от състава през предстоящия сезон на практика не са спирали тренировки, тъй като тренировъчният процес в ДЮШ приключва в края на месец юни. Поради ранния старт на шампионата, до 1 юли, когато стартира същинската подготовка на “жълто-сините”, футболистите от тима ще тренират индивидуално - по програма, изготвена от старши треньора Борислав Караматев. Само двама играчи няма да бъдат на разположение за спаринга с “Черно море”. На 23-ти юни “Марица” ще изиграе още една контрола с елитен тим - “Витоша” (Бистрица). В контролите на маричани ще бъдат включвани и момчета на проби. Имената на новите попълнения в отбора ще бъдат оповестени на първата тренировка.

Станаха ясни и подробностите около първата контрола на “Марица”, след започване на лятна подготовка. Срещата с втородивизионния “Лудогорец”-2 ще се играе на 6 юли, събота, от 10 часа, на стадион “Марица” в Пловдив.

Main Menu