Нов скандал със Сокол Марково, не позволиха мачът им да се излъчи

16 Сеп 2019 00:32

Двубоят между Сокол (Марково) и Розова долина (Казанлък) от Югоизточна Трета лига се проведе по програма в Пловдивско, но остана извън телевизионния ефир. По план мачът в село Марково беше заложен в програмата на Sportal TV и ние имахме готовност да го покажем в пряко предаване - с камери и коментатор, за разнообразието и информираността на Зрителя. Оказа се обаче, че домакините не мислят така.

От аматьорския клуб спряха достъпа на нашия екип до стадиона. Това стори лично председателят на Сокол Костадин Тодоров. Въпросният човек обясни, че не иска да се вдига шум около отбора и да се излъчват техни мачове. Причина? Няма такава. Просто така. Тодоров дори заплаши със съд, ако излъчим и секунда от стадиона в село Марково. Председателят на аматьорския клуб отказа коментар за неявяването в миналата среща. "Никой няма да дава мнение по темата", отсече той. Тодоров не позволи на нашия екип да направи и снимки с фотоапарат.

Припомняме, че в предния кръг от Трета лига футболистите на Сокол не се явиха в Созопол и загубиха от "вампирите" служебно с 0:3. Сега отборът от Марково не се яви пред очите на телевизионния зрител./sportal.bg

Самият двубой завърши с победа на марковци с 2:1. 

Main Menu