Марица пусна анкета за футболист на годината и най-нерспективен млад играч, гласувай тук

16 Дек 2019 12:11

И тази година ще имате възможност да изберете един от състезателите на “Марица” за “Футболист на годината”, а поради големия брой млади състезатели в отбора ви предлагаме да изберете кой според вас е “Най-перспективен млад играч”. От тази вечер до вторник вечерта можете да предлагате вашите номинации за двете категории в коментарите под тази публикация. Тримата събрали най-много номинации продължават в следващия етап, в който ще се определят и победителите.

В категорията “Футболист на годината” можете да номинирате всеки един състезател, който е част от състава и който има изиграни поне 1/3 от мачовете през годината или с дуги думи поне 12-13 мача.

В другата категория - “Най-перспективен млад играч” можете да номинирате състезатели, които са родени след 1998 включително и имат участие в представителния тим. Някои от младите футболисти пропуснаха есенния полусезон заради контузии, но имат мачове през пролетта на 2019, поради което са включени в списъка. Други състезатели, вече наложили се в състава, имат над 13 мача и участват и в двете категории. За да бъде изборът ви по-лесен ще публикуваме и списък с тези играчи:

Александър Параматаров
Борислав Дончев
Георги Иванов
Денис Палков
Димитър Аврамов
Иван Мицев
Йордан Пейчинов
Красимир Кръстев (вратар)
Мариан Бончев
Мартин Анастасов
Милен Танчев
Мирослав Георгиев
Олджай Алиев
Петър Печенков
Стоян Пидев
Теодор Фърков
Цецо Главчев

През месец януари двама от вас ще имат възможността лично да наградят победителите. Очакваме вашите номинации! В коментарите под статията напишете имената на тези двама състезатели (за всяка категория по едно), които според вас най-много заслужават призовете. Очакваме ви!

Гласувай тук >>

Main Menu