Ето кои са най-добрите футболист и перспективен играч на Марица за 2019-а година

23 Дек 2019 13:20

За втора поредна година Тодор Тимонов бе избран за “Футболист на годината” от феновете на “Марица”! Моторът на “жълто-сините” Тимонов събра най-много гласове в анкетата и отново печели приза с голяма преднина. Втори в своеобразната класация, с 56 гласа зад Тимонов, е другият опитен състезател в тима - непробиваемият вратар Илия Николов. След него са младият, но вече наложил се в състава Йордан

Пейчинов и футболиста с най-много сезони от 2011-та насам Даниел Спасов. Разликата между тримата е няколко гласа.

Изключително оспорвано бе гласуването за “Най-перспективен млад играч”, като интересът към тази категория бе дори по-голям. Йордан Пейчинов печели приза с преднина от 21 гласа пред Мартин Анастасов, който бе другият претендент. Трети остана Иван Мицев на 39 гласа зад Анастасов.

Тодор Тимонов и Йордан Пейчинов ще получат своите призове, по традиция, в началото на зимната подготовка. Те ще бъдат наградени от фенове на “Марица”.

Тазгодишната анкета предизвика доста по-голям интерес от страна на привържениците. Доста труден бе изборът още в първия етап. Благодарим на всички, които се включиха и дадоха своя вот, както в първия, така и във втория етап! Благодарим ви за подкрепата и през тази година! Очакваме ви отново на стадиона!

Main Menu