Школата на Марица набира деца от набори 2010, 2011, 2012 и 2013 година

30 Юни 2020 23:47

Школата на “Марица” набира деца от набори 2010, 2011, 2012 и 2013 година. Децата ще бъдат подготвяни от млади, но опитни треньори, като ще се използва официалния терен на стадион “Марица”.

За децата е осигурена безплатна екипировка и пособия. Освен физическа подготовка и развиване на футболните качества на децата, в клуба се набляга и на дисциплината и възпитанието. Таксата е в размер на 50 лева, като за повече от едно дете в школата или за деца в неравностойно положение има сериозни облекчения. В школата се работи по програми за всеки отделен набор с цел по-лесен преход и приобщаване към следващите възрастови групи, както и на юношите в мъжкия отбор.

Ако желаете вашето дете да се развива в школа, в която то да има перспектива пред себе си, след години бъдеще и в мъжкия футбол, то именно “Марица” е мястото! Легендарната школа на почти 100 годишния клуб е създала много футболисти през годините - неоспорим факт, който ни кара да бъдем горди с постиженията им. През изминалия сезон повече от 15 юноши “вкусиха” от мъжкия футбол, като много от тях ще бъдат гръбнак на представителния отбор през предстоящия сезон. През отминалите кампании ясно се видя, че тази политика носи успех и младите кадри на клуба не само се включиха успешно при мъжете, а някои от тях се превърнаха в основни футболисти. ДЮШ ще бъде приоритет в политиката на клуба и занапред. При проявен интерес или нужда от повече информация позвънете на телефон 0886444927 - Димчо Беляков.

Main Menu