Промени в движението заради провеждането на 67- Международна колоездачна обиколка на България

27 Юли 2020 20:15

За да бъде осигурена безопасността на участниците в спортната проява, полицията създава организация по безопасност на движението и опазване на обществения ред, като маршрутите по които състезателите ще преминават ще бъдат затворени непосредствено преди и по време на преминаване на колоездачната колона.

 

На 29 юли за времето от 15,00 до 17,30ч. ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по път I – 8- Пазарджик- Пловдив, път III- 866 – гр. Стамболийски- гр. Кричим, път III- 375 Пещера- Пловдив ,път II- 86 - Околовръстен път на гр. Пловдив, както и Асеновградско шосе в участъка от път II- 86 до зала „Колодрума“ кръстовището на бул. „Менделеев“ с улица „Менделеев“.

 

На 30 юли за времето от 14,30ч ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по бул. „Менделеев“, бул. „Освобождение“, бул. „Цариградско шосе“ , както и по път II- 66 с. Поповица- с. Милево до границата с област Стара Загора. Призоваваме водачите на МПС да управляват с повишено внимание и да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи с цел недопускане на ПТП. Отправяме апел и към пешеходците- да бъдат ВНИМАТЕЛНИ при преминаване през посочените маршрути.

Main Menu