Александър Тунчев: Целта е място в Топ 6 и Купата

10 Ян 2022 15:59

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев говори пред медиите преди първата тренировка на „смърфовете“ за новата година.

„Към момента това, което аз знам, се разделихме с Конър Руан и Сно. Има договорка с Биков и Крачун, но към момента няма нищо официално и на този етап е това. Александър Иванов също напусна Локомотив. Що се отнася до новите, Ивайло Димитров може да го броим като ново попълнение. Очакваме в следващите дни, най-късно другата седмица 2-3 футболисти още да се присъединят, но не искам да казвам нищо, когато не е сигурно на 100%“.

„Познавам добре Ивайло Димитров. Той ще даде конкуренция в атака. Ще даде спокойствие на отбора, той е опитен футболист. Разговарях с него по въпроса с контузиите и той сега е добре“.

„Николай Николаев пожела да отиде да играе под наем в Царско село, така че ще играе през втория полусезон в Царско село. Отива под наем, като ние търсим човек в тази зона и имаме няколко опции“.

„От подготовката очаквам да няма контузени играчи, да са здрави играчите, да няма болни. Надявам се това да се случи, времето също да бъде с нас, за да се подготвим по най-добрия начин. Ще изиграем добри контроли с отбори от Втора лига, но които желайт да станат част от Първа лига“.

„Трябва ни централен защитник и десен бек. Очакваме един нападател да се присъедини към нас, но засега няма нищо конкретно ,така че на този етап е това“.

„Искаме Локомотив да се изкачи по-нагоре, да влезе в шестицата и след това ще мислим за по-предни позиции. Другата ни цел е Купата на България“.

„Има доста млади момчета, които ще се опитат да покажат своите качества. Опитваме се да вземем млади момчета и ако някой ни направи впечатление, сигурно ще бъде част от Локомотив“.

Main Menu