Христо Бонев: Няма много поводи за оптимизъм

14 Ян 2022 08:43

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че тимът се нуждае от няколко добри футболисти, за да бъде конкурентоспособен през пролетта. “Смърфовете” зимуват осми, само на точка зад шестия Левски. Засега обаче на “Лаута” привлякоха единствено нападателя Ивайло Димитров. За последно през есента Косъма носи екипа на Миньор (Перник) във Втора лига.

“Засега от това, което чувам и виждам, не сме направили нищо съществено по отношение на селекцията. Няма много поводи за оптимизъм. Дано обаче нещата да се променят, има време да се работи в тази насока. Нуждаем се от няколко силни попълнения, изключително добри футболисти, за да задържим позициите си. Ще е доста по-трудно спрямо предишни години. Тези добри състезатели трябва да ги комбинираме с нашите юноши, които до момента Сашо Тунчев интегрира с успех. Сега обаче няма какво повече да коментираме. Нека има още нови играчи, да започнат контролите и тогава дано има промяна”, коментира пред “Тема Спорт” легендата на “черно-белите” и българския футбол.

В края на миналата година, на партито на Мартин Камбуров по повод рекорда му за голове в елита Зума изрази надежда, че нападателят трябва да се завърне у дома - на “Лаута”.

“Още е рано за евентуално завръщане на Камбуров в Локомотив. И той не е наясно дали ще продължи да играе. Мисля, че един футболист, щом може и има сили да играе, трудно ще се откаже. В момента, в който той почувства, че желанието му е много по-голямо от възможностите, тогава трябва да се откаже. Той ще си реши”, сподели Христо Бонев.

Main Menu