Локомотив не успя да победи Етър в контрола

27 Ян 2022 17:04

Отборът на Локомотив (Пловдив) не успя да победи Етър (Велико Търново) в контролна среща, която се проведе на ''Арена Симитли''. Двубоят между двата тима завърши при резултат 0:0.

В 8-ата минута ''смърфовете'' имаха чудесен шанс да поведат. Топката достигна с голяма доза късмет до Карагарен, който фронтално срещу вратата шутира в аут. В 13-ата минута Рейдър се намеси след коварен рикошет в крак на бранител. В 29-ата минута Умарбаев стреля от фаул в близкия ъгъл. Вратарят на Етър с енамеси, но топката отскочи неприятно и излезе в корнер. Три минути по-късно Милош Петрович стреля с глава покрай гредата. В 34-ата минута Димитър Илиев бе намерен в наказателното поле и стреля силно в близкия ъгъл, но Анатоли Господинов бе покрил добре гредата си и отрази шута. В 43-ата минута Господинов показа класа при добър удар на Умарбаев от фаул. 

Георги Минчев стреля силно в 55-ата минута, но вратарят на Етър спаси. В 79-ата минута удар от далечна дистанция на играч на Локомотив мина покрай десния страничен стълб. В последната минута на редовното време Минчев нанесе изстрел с глава от близка дистанция, но нямаше късмет и ударът излезе в аут.

Main Menu