Битката за седмата позиция: Берое и Локомотив Пд излизат в ключов мач

13 Май 2022 08:32

Отборите на Берое и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг в Стара Загора в двубой от поредния кръг на плейофите в efbet Лига. 

Срещата започва в 20:00 часа. Мачът е изключително важен и за двата тима. Домакините може още днес да си осигурят седмото място в класирането и бараж за участие в Лигата на конференциите. Това ще се случи, ако футболистите на Петър Хубчев победят ''смърфовете'', а ЦСКА 1948 не успее да спечели домакинството си на Арда Кърджали.

Берое има 38 точки и заема седмото място. ''Зелените'' записаха една победа и три равенства в плейофите. Локомотив Пловдив е девети с 37 пункта. ''Смърфовете'' имат три равенства и една загуба в плейофите. 

Наставникът на домакините Петър Хубчев няма да може да разчита на Абубакар Тунгара, който е наказан. Извън сметките е и Килиан Лебон, който е контузен. 

Наставникът на пловдивчани Александър Томаш няма да може да разчита на Димитър Илиев. Капитанът на Локомотие изтърпява наказание за натрупани жълти картон. Аут е и Емил Янчев, който е с контузия.

 

Вероятни състави:

Берое: Ганев, Фуртадо, Бен Юсеф, Динков, Али, Мечев, Тапоко, Генов, Мариани, Митев, Фол.

Локомотив (Пловдив): Пиргов, Томашевич, Бидунга, Гомис, Петрович, Василев, Умарбаев, Витанов, Карагарен, Боруков, Димитров.

Main Menu