Крушарски покани Ивайло Петев на гости на стадион "Локомотив"

28 Сеп 2022 16:22

Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново ще дойде на „Лаута“ за да изгледа двубой на любимия си отбор. Колоритният бос отправи и покана към националния селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев, който жъне успехи начело на „драконите“.

„За мен Ивайло Петев е от треньорите с най- висок ранг от българските му колеги“, заяви Крушарски. „Чуваме се често с него и това ми даде повод ,в качеството ми на фен на Локомотив, да го поканя в понеделник на мача ни с ЦСКА 1948. Той обеща, ако ангажиментите му позволят, да дойде и да гледаме очаквания с голям интерес двубой“, заяви Крушарски пред „Дспорт“.

„Няма аз да правя оценка на Ивайло Петев като треньор. Това, което прави с Босна и Херцеговина, е достатъчен атестат за неговия професионализъм. Само преди дни той класира Босна и Херцеговина за Лига А на турнира Лига на нациите. Победиха Черна гора с 1:0 и затвърдиха доброто си представяне през последната година.“

„В Босна и Херцеговина подобаващо отчетоха приноса на Петев към националния им отбор. Той се пребори през годините, в които е начело на този отбор, да си извоюва уважението, след като бе посрещнат със съмнения.“

„В неделя ще обядваме с Ивайло и тогава той ще знае със сигурност дали ще може да посети Пловдив в понеделник и да гледаме Локо – ЦСКА 1948“, допълни още босът.

Main Menu