Томаш бесен: Може би трябва да отклоня някои хора от пътя

03 Дек 2022 17:23

Наставникът на Локомотив (Пловдив) остана крайно разочарован от отпадането на отбора от турнира за Купата на България. “Смърфовете” отстъпиха на Черно море с 1:3 като гости и няма да имат шанс да спечелят турнира.

“Контролирахме играта, допуснахме 1 гол от нищото. Като ни вкараха, в съблекалнята им казах някои неща, но после видяхме най-слабото второто полувреме. Това ми показвам, че с някои хора не трябва да се работи по такъв начин. Вместо да завършим по най-добрия начин годината, ние отиваме в друга посока. Може би така е трябвали да се случи, за да им дойде на някои играчи акъла или да се разделим.

Поемам си и моите забележки към себе си, но явно някои хора са в почивка. Резултатите те принуждават да се раздадеш докрай, не е проблем да губим, но начинът, по който губиш… разочарован съм.

Не искам да живуркам. Локомотив е отбор с традиции, който не трябва да се лъкатуши, аз искам да има класа, хора, които искат да се развиват и да поддържат ниво, това е класата, а не един да играеш добре един мач, а два да падаш.

Сега съм разочарован, не мога да давам оценки. Влязохме добре в мача, вкарахме, но не може да реагираме така безпомощно.

Аз не съм от вчера във футбол, няма как да се отклоня от пътя, но може би трябва да отклоня някои от пътя”, заяви Томаш.

Main Menu