Ребич герой за Милан срещу Торино

18 Фев 2020 07:29

Милан успя да победи Торино в мач от 24-ия кръг на Серия А. В герой за "росонерите" се превърна Анте Ребич, който вкара единственото попадение в срещата.

Голът бе пети за хърватина в италианския елит, откакто пристигна от Айнтрахт Франкфурт, и общо шести за него от началото на годината. Благодарение на победата Милан събра 35 точки и се намира на осмо място в класирането. "Биковете" пък са 14-ти с 27.

Милан започна по-добре мача и набързо създаде няколко опасни ситуации пред вратата на Торино. С пропуски обаче се отчетоха Анте Ребич, Давиде Калабрия и Лукас Пакета. В 25-ата минута на срещата "росонерите" най-накрая поведоха.

Самюел Кастейехо центрира отлично в наказателното поле на "биковете" и Анте Ребич прати топката в мрежата на Салваторе Сиригу. След попадението футболистите на Милан продължиха да атакуват съперника си, но така и не успяха да вкарат второ попадение.

След почивката футболистите на Милан продължиха да диктуват събитията на терена. В 48-ата минута Златан Ибрахимович бе близо до втори гол, но ударът му мина на сантиметри от страничната греда. До края на мача футболистите на Милан имаха още няколко по-сериозни положения, но така и не успяха да ги реализират.

Main Menu