Мачът на Гришо в Лондон под въпрос заради дъжд, може и да не се играе днес

18 Юни 2019 17:18

Дъждът в Лондон бави началото на мачовете на турнира в “Куинс Клъб”, където днес трябва да започне участието си в състезанието и Григор Димитров. Хасковлията се изправя срещу канадския суперталант Феликс Оже-Алясим в последния четвърти мач на централния корт. Последната обновена информация от английската столица е, че мачовете ще започнат най-рано в 17:30 часа българско време.
Двубоят на Григор Димитров с канадеца е пренасрочен за трети на централния корт и ако всичко протече по план с обновения график, то срещата ще започне около 21:30 часа.

Според първоначалната програма двубоите трябваше да започнат от 14,00 часа наше време. Първи на централния корт ще излязат швейцарецът Стан Вавринка и участващият с “уайлд кард” представител на домакините от Великобритания Даниел Еванс.

Следват мачовете Хуан Мартин Дел Потро - Денис Шаповалов и Стефанос Циципас - Кайл Едмънд. След края на срещата на поставения под №1 в схемата Циципас е ред на корта да се появи и Григор, но по всичко личи, че това ще стане късно вечерта./sportal.bg

Main Menu