Марица с чисто нова придобивка - отборът вече има спортен ресторант

01 Юли 2022 12:38

Марица (Пловдив) може да се похвали с още една нова придобивка. На зала Лаута беше открит спортен ресторант.

Това е още една нова придобивка за клуба през тази година, която е осигурена от един от спонсорите на тима собственикът на Лайт Газ и вицепрезидент на клуба Светослав Славов. От началото на годината маричанки имат и собствен автобус, който се използват от женския отбор и всички възрастови групи от старшата до най-малките – 11-годишните.

Спортният ресторант беше открит от вицепрезидента Светослав Славов, спортният директор Владимир Котев, треньорите от първия отбор и школата, както и състезателки от първия отбор и школата.

Ресторантът ще се използва от всички възрастови групи на Марица от жените до най-малките – 11-годишните. От клуба смятат да дадат помещението и абсолютно безвъзмездно за деца от школата, които искат да празнуват своите рожденни дни в него. Марица продължава да се развива сериозно като клуба и стана първият отбор в българския волейбол, който може да се похвали с подобно помещение.

Философията на отбора е, че всеки в клуба е важен от звездите на първия отбор до най-малките маричанки, които правят своите първи стъпки във волейбола.

Спортният ресторант се намира в началото на зала Лаута, която беше променена. Главният вход е напълно обновен с надпис Марица, нов вход и голяма емблема на клуба, която свети в тъмното.

Марица ще работи и със специалист, който ще изготви хранителен режим за отборите и те ще получават нужната храна директно в залата.

Спортният ресторант ще се използва и за анализи, видео разбори от отборите на Марица, както и за пресконференции.

Официалното откриване с представители на Община Пловдив и медиите ще се състои скоро, а volleymaritza.bg ще Ви информира кога ще бъде то.

Main Menu