Как да изчистим организма от токсините преди зимния сезон?

03 Окт 2018 15:49

 

С методи за изчистване на организма от токсините преди зимния сезон ще имат възможност да се запознаят пловдивчани през октомври. В продължение на 9 дни те ще могат да научат как да отстранят натрупани вредни вещества, които се поглъщат с храната и напитките, които се вдишват и допускат в организма. Освен това ще се обърне внимание и на токсините, които собственото ни тяло създава, докато изпълнява нормални ежедневни функции. Програмата за детоксикация включва и баланс в начина на живот, хармония на емоциите и други.

 

Начините за стартиране на процесите за изчистване на токсините и за възстановяване на здравето включват система от упражнения. Те са обединени в методиката на световноизвестния учен акад. Мирзакарим Норбеков. Тя обединява знания от древността за природната способност на всеки човек да управлява тялото си, да активизира вътрешните резерви на организма, като ги съчетава с най-добрите постижения на съвременната наука. Методиката няма аналог в света и е защитена с 18 патента.
В рамките на 9 дни всеки един има възможността да се запознае с упражнения, които стартират процеси на балансиране на дихателна система, кръвоносната и ендокринната система, опорно-двигателния апарат и зрението. Резултатите се получават още в първите дни на обучението чрез усвояване на техники за безконтактен автомасаж на вътрешните органи, гимнастика за стави, практики за възстановяване на вътрешните органи, на очите и др.
На оздравителния курс по системата на акад. Норбеков се отстраняват причини за заболяванията в кратки срокове, като се възстановява гъвкавостта на гръбнака, стартира се механизма за очистване на организма и контрола на емоциите, нормализират се функциите на щитовидна жлеза и на половата система. Всеки сам може да въведе хармония в своето тяло, като включи естествената си способност за самовъзстановяване. „Желанието на човека да измени себе си и живота си. Желанието да се развива. Това желание се явява разделителна линия за получаване на резултата. Всичко може да се създаде. И още по-силно да се концентрира волята. И да се разкрие необходимият ресурс. И да се измени възприятието на психиката и състоянието на съзнанието“, коментира преподавателят по Системата д-р Гузал Тажибаева. Тя твърди, че всичко може да се създаде, единствено когато самият човек участва активно в процеса.Какво е положено в основите? Желанието на човека да измени себе си и живота си. Желанието да се развива. Волевото усилие, като доминираща част на съзнанието. Това желание се явява разделителна линия за получаване на резултата. Всичко може да се създаде. И още по-силно да се концентрира волята. И да се разкрие необходимият ресурс. И да се измени възприятието на психиката и състоянието на съзнанието. Всичко може да се създаде. Но при условие, че в това създаване самият човек участва активно.

 

Специално за обучението в Пловдив идва един от най-близките ученици на Мастера - д-р Гузал Тажибаева, която повече от 18 години е един от водещите преподаватели по методиката. Тя е лайф и бизнес коуч, води тренинги по създаване на персонален бранд, лидерство, както и семинари за отношенията между мъжете и жените, основите на щастливото семейство, възпитанието на децата и др.

 

Оздравителното ниво по Системата на акад. Норбеков в Пловдив ще се проведе от 8 до 16 октомври 2018 г. от 18 до 22 часа в конферентната зала на хотел „Реал".