Лияна пак се съблече

07 Юни 2020 18:43

Лияна се слави като певицата с най-хубаво и стегнато тяло сред всички останали нейни колежки. И тя доста умело използва този факт за трупане на слава и повече почитатели, пише Шоу Блиц.

Наскоро тя сподели доста провокативен кадър в профила си в Инстаграм, на който позира по чувствено бельо.

На една от последните публикувани снимки в профила си Лияна изглежда доста различно в лице, което вероятно се дължи на нова корекция и намеса със скалпел.

 

Тя на драго сърце демонстрира своите прелести и пише: "Всичко, което ни кара да се усмихнем е любов! Обичам Ви.., защото, Вие сте една от причините за моята усмивка".

В Интернет пространството нападат ожесточено Лияна за поведението ѝ. "Това е почти 40-годишна жена с дъщеря тийнейджърка. Похвално е, че изглежда по този начин за годините си, но трябва ли да ни го навира в очите на всички. Дава много лош пример на дъщеря си, която май е тръгнала по нейния път", гневят се възмутени родители.

 

Лияна има нов мъж до себе си, издадоха пред Блиц добре осведомени и близки до певицата хора. За първи път двойката била засечена да празнува заедно Нова година в елитен хотелски комплекс в Банско. За него се знае, че е богат и гледа като принцеса фолк звездата и нейната дъщеря.

Main Menu