Жители на Кочево напълниха заседателната зала в селото, за да подкрепят кандидатите на БСП

26 Окт 2023 14:07

На срещата присъстваха настоящият кмет на селото Павел Павлов, новият кандидат за кмет на Кочево Станислав Панайотов, водачът на листата за общински съветници Атанас Телчаров, кандидатът за кмет на община Садово Димитър Здравков и представителя на Кочево в листата за общински съвет Милко Хаджиев.

Кандидатите обявиха всичко, което е свършено в селото през предходните години и набелязаха новите си приоритети за развитие на селото през следващия мандат.
Всички благодариха на Павел Павлов за неговата работа досега като кмет и заявиха подкрепата си за настоящите кандидати на БСП.

Павлов, Телчаров и Здравков гарантираха, че Станислав Панайотов ще бъде също успешен кмет и всички ще застанат зад гърба му.

Присъстващите бяха помолени, както преди 4 години да излязат и масово да гласуват с номер 1 в трите бюлетини за кмет на кметство, за кмет на община, за Общински съвет, за да могат кметовете и съветниците от БСП със същите темпове да продължат да работят за благото и развитието на всички населени места в община Садово.

Main Menu