Валентич: Явно нещата опират до липсата на качество, за да не печелим мачове

13 Май 2021 19:39

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич заяви, че вижда много позитивни неща след нулевото равенство с Царско село. Той добави, че тимът създава много положения, но може би проблемът е психологически.

"Оставихме тежък период зад нас. Загубихме пет последователни мача. Трябва да останем позитивно настроение. Доволен съм от това, че прекъснахме негативната серия. Но създадохме много шансове в последните два мача. Това ни дава надежда. Преходът от защита в атака не е достатъчно добър. Явно нещата опират до липсата на качество, за да не печелим мачове. Но започваме да играем все по-добре", обяви той.

"Ако гледате всяка една тренировка и всеки един анализ, ще видите, че говорим много с играчите. Има външни фактори и негативна енергия, която влияе. Нашата работа е да показваме на играчите как да израстват като отбор. Тази точка ще ни даде малко повече увереност. Периодът е тежък, имаме мач на всеки три дни", обясни още той.

"Може би проблемът е психологически. Но в последните два мача създадохме много положения", обсни още Валентич. "Виждам много позитивни неща. Не съм щастлив от представянето на отбора", завърши Валентич.

Main Menu