Керкез: Имаме няколко играчи на проби

04 Ян 2024 21:04
Керкез: Имаме няколко играчи на проби Снимка: Plovdivskinovini.bg

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори преди първото занимание на тима за 2024 година. Специалистът разкри, че Антоан Бароан и Йонас Там няма да тренират няколко дни с отбора заради контузии.

"Нямаме нито едно ново попълнение. Знам, че това ви интересува, но на този етап нямаме нови футболисти. Антоан Бароан и Йонас Тамм няма да тренират няколко дни заради стари контузии. Красиан Колев е болен", започна Керкез.

"Имахме няколко играчи на проби, но те имат проблеми с визите и затова не са се присъединили към нас. Ако направи някой трансфер, може да вземем нови играчи. Спекулираше се с много имена, но това не отговаря на истината."

"Доволен съм от програмата, която сме направили за подготовка. Мисля, че ще се подготвим добре физически и тактически", заяви Керкез.

В днешното занимание се включиха 27 играчи. "Канарчетат" проведоха заниманието си без контузените Антоан Бароан и Йонас Там, както и болният Красиан Колев. Антоан Конте е с Гвинея на Купата на африканските нации. Наравно с останалите тренира Мохамед Брахими, който пропусна есенния полусезон заради контузия.

Main Menu