Марица загуби от Марек

30 Мар 2024 21:37

Марица загуби в последните минути гостуването си на Марек. Очакванията за тежък двубой се оправдаха, но “жълто-сините” имаха своите шансове срещу един от най-добре представящите се отбори през този сезон.
От състава на Марица за този мач отсъстваха капитанът Валери Домовчийски, Димо Бакалов, Наско Христев и Ангел Пеев, които са контузени.
Двубоят на стадион “Бончук” бе равностоен и оспорван. Вратарят Илия Николов спаси няколко голови удара на домакините. През второто полувреме пловдивчани упражниха натиск. Веселин Марчев имаше 3-4 много добри удара, но вратарят на Марек спаси тези от тях, които попаднаха в рамката на вратата му. Защитник блокира силен и точен удар на Милен Танчев от воле. След 70-та минута домакините успяха да отблъснат натиска на маричани и от своя страна също имаха шансове за попадение. В последните минути, в опит да отбележат така ценния гол “жълто-сините” рискуваха в отбрана и това доведе до попадение в 86-та минута. Веселин Любомиров бе точен за Марек, носейки успеха за своя тим.
В следващия кръг на Марица предстои ново тежко гостуване - на състава на Дунав.

Main Menu