Левскари честитиха победата в дербито с ЦСКА и призоваха съмишлениците да влязат в „синьото“ семейство

31 Дек 2023 14:55
Левскари честитиха победата в дербито с ЦСКА и призоваха съмишлениците да влязат в „синьото“ семейство Снимка: nvl.bg

Симеон Николов, Владимир Гърков и Владислав Иванов със специални послания след успеха в навечерието на Нова година, с който стартира и програмата "Съмишленик на ВК Левски София"

Волейболистите на „Левски“ Симеон Николов, Владимир Гърков и Владислав Иванов честитиха победата над ЦСКА на всички левскари и призоваха всички, които вярват в „синята“ идея, да станат част от семейството чрез дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София". Кампанията стартира официално с дербито срещу „червените“ в навечерието на Нова година, спечелено с 3:0 гейма.
„Честита победа, левскари. Ако вярвате в това, което правим, станете съмишленици и ни подкрепете“, заяви Симеон Николов. „Много се радваме, че с победния мач срещу ЦСКА стартира и програмата „Съмишленик на Левски“. Само „Левски“, добавя Владимир Гърков в общо видео с Мони Николов след успеха.
„Много се радвам, че стартира нашата кампания „Съмишленик на Левски“, и то с победа срещу ЦСКА. Ако вярвате в нас, ще се радвам да ни подкрепите. Бъдете здрави. И само „Левски“, заяви в специално видеопослание капитанът на „сините“ Владислав Иванов.
Волейболен клуб "Левски София", чиято основна мисия е да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество, стартира специална кампания за всички, които възприемат каузата като своя.
С края на 2023 и началото на 2024 г. всички желаещи вече имат възможност да влязат в "синьото" семейство и да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Това ще бъде възможно чрез програмата „Съмишленик на Левски“. Тя свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.
Съмишлениците на ВК "Левски София" ще подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".
Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки,включил се в програмата, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". Клубът е подготвил редица изненади за всеки "Съмишленик".
Как да станете "Съмишленик" на ВК "Левски София"? Просто влезте на официалния сайт levskivc.bg. Там ще намерите пълна информация и в лесни стъпки имате възможност да влезете в семейството на волейболния "Левски".

Main Menu