Как да се запишeте за лечение в Център за хронична болка в ДКЦ 2?

13 Ян 2024 14:48

Имате силна и не отшумяваща с месеци хроничнa болкa.

Хроничната болка засяга емоционалното Ви състояние и ограничава ежедневните Ви активности?

Търсите решение, как да премахнете тази хронична болка?

Нашите специалисти ще се погрижат за Вас, като изготвят индивидуален алгоритъм за лечението Ви , според специфичните нужди на всеки пациент, след подробен преглед и снемане на анамнеза, използвайки най-съвременните методи за лечение на хронична болка.

Хроничната болка – продължава по -дълго – обикновено над 3 месеца. Хроничната болка причинява сериозен дискомфорт и влошава качеството на живот на човека.

Хроничната болка се явява най-често като последица от хронични дегенеративни заболявания на опорно-двигателен апарат, периферна нервна система, битов и спортен травматизъм. Според международни проучвания 1 от всеки 15 пациента в Европа има подобен проблем.

 

Как можем да повлияем на болката и да намалим интензитета й ?

Най – ефективните методи за справяне с хроничната болка са прилагане на парентерална / интравенозна/ медикаментозна терапия и плазмотерапия – PRP терапия за отстраняване на болката, възпалението, за стартиране процесите на регенерация и подобрение на локалното хранене на засегнатите зони.

Интравенозните терапии са специално разработени медицински процедури, чието основно предимство е бързият положителен ефект , който предизвикват. Интравенозната терапия осигурява на организма нужните количества хранителни вещества, витамини, електролити, с което ще подкрепим организма Ви и ще преборим Вашата хронична болка в точния момент, с точните медикаменти, от които имате нужда.

PRP терапията е революционен алтернативен метод в медицината за повлияване на хроничната болка, чрез активиране в тялото на пациента на естествените лечебни процеси. PRP-терапията води до насищане на засегнатата област с изключително важните за организма Ви тромбоцити.

Работно време на Центъра за лечение на хроничната болка :

Понеделник – 09.00 -13.00 ч.
Сряда – 09.00 – 13.00 ч.
Петък – 15.00 – 19.00 ч.
Записването на пациенти се извършва на Регистратура и на телефон: 032/605-803 и 0882/314444

Main Menu