Класически мъжки тениски Adidas са сред основните акценти в модните тенденции за 2022

13 Апр 2022 15:21

Бидейки свидетели на все по-странната мода, най-накрая откриваме и актуални тенденции, които са класически, а дори и популярни за отминалите години. Тази година, например, за мъжете са предвидени доста интересни и разчупени кройки, но наред с тях дизайнерите съветват господата да заложат и на семплото. В много от техните аутфити те страхотно комбинират добре познатите тениски за мъже от Adidas с необичайни нови и модерни силуети. Между другото, крайните резултати са доста любопитни. Ако ви е интересно, останете с нас, за да се осведомите с какво да комбинирате класическите Адидас мъжки тениски като основен акцент в пролетно-летния гардероб за 2022, за да сте актуални.

 

Небрежен спортно-елегантен панталон и тениска

Това може и да ви е звучало недопустимо преди, но през настоящата година спокойно можете да използвате подобна идея дори за офис дрес код. Разбира се, много е важно да изберете точната кройка на панталона. Заложете на свободния силует и леките материи. Те чудесно ще се слеят с непретенциозната ви любима тениска.

 

Класическа тениска с класически дънки, но в съчетание със сако

Модата да носим сако с тениска се връща отново и лично ние сме много щастливи от този факт. Съвсем спокойно можете да комбинирате тези дрехи с любимите си дънки. Дънките тази година обаче ще са с изключително изчистена права кройка. Между другото, за да постигнете пълна хармония в това съчетание, подберете тениска с дребна, почти незабележима апликация или едноцветен вариант без такава.

 

Големите свободни шорти с тениска

Нека да поясним, че тук не става въпрос за развлечени хип-хоп панталони или за шорти за плуване. Това са си класически мъжки панталони Adidas, най-често изработени от лен или памук, който обаче пристигат в една по-необичайна кройка. Те са със три четвърти дължина и прав силует. В някои случаи крачолите дори се разширяват в долната част. Този панталон отлично ще пасне на вашата любима тениска без значение в какъв цвят е и с каква апликация разполага.

Повече за мъжките тениски Adidas може да разгледате тук: https://lotus-sport.bg/mazhko/mazhki-drehi/mazhki-teniski-potnitsi/mazhki-teniski-potnitsi-adidas

 

Монохромна визия за 2022

През пролетно-летния сезон тази година класическата черно-бяла визия също е доста популярна. Монохромният тренд пристига в различни вариации. Това позволява лесно съчетание на налични дрехи в гардероба – черна тениска с бял ленен панталон или бяла тениска с черни дънки на практика можете да носите навсякъде и по всякакъв повод. Разбира се, ако търсите вариант за разчупване на визията, можете да заложите на монохромна черно-бяла тениска, комбинирана с практичен черен панталон или бели летни шорти. И в двата случая крайният ефект ще е еднакво добър.

Още има какво да очаквате и желаете от своята любима класическа тениска в гардероба. А ако случайно усещате, че вече сте взели твърде много от нея, време ви е за нова. Направете си покупката, защото тениските тази година ще са модерни и актуални, но пък и те са задължителни от ежедневния ни гардероб както през лятото, така и през зимата. Заложете на класическа визия, за да успеете да постигнете всяко интересно съчетание, което ви предложихме в този материал. Успех и не забравяйте, че всеки индивидуален стил е съчетание от лично отношение към модата и респект към нейните актуални трендове.

Main Menu