Костадин Димитров и съмишленици изчистиха депо с отпадъци от „Лаута”

05 Окт 2019 12:37

По инициатива на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Тракия” Костадин Димитров днес се проведе акция по почистване на парк „Лаута”.
„Получихме сигнал от наши съграждани, че при разходката си в зоната са се натъкнали на нерегламентирано сметище. Веднага реагирахме и ето ни тук, „въоръжени” с чували и ръкавици”, заяви Костадин Димитров. Той благодари за активната гражданска позиция и призова да пазим чисти природата и средата, в която живеем.
„Вложихме много усилия, енергия и любов, за да превърнем през изминалите осем години „Лаута” от пустеещо място в предпочитан парк за прекарване на свободното време, спорт, забавления и културни събития. Ето виждате, че в този момент на барбекютата има детски рожден ден, в парка се провежда състезание по бягане, а алеите са пълни с жители, излезли на разходка сред природата в съботния ден. Не мога и не искам да се примиря с факта, че сред тази красота може да има място с отпадъци”, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия” Костадин Димитров.
След съботната акция сметището вече го няма, а „Лаута” е още по-чист и красив.
В инициативата се включиха Александър Държиков, кандидат за общински съветник и председател на Предизборния щаб на партията в Пловдив, кандидатите за общински съветници Вера Тоскова, Йордан Илиев, Ели Гатева, Веселина Стоянова, както и членове на структурата на ГЕРБ в най-младия пловдивски район.
„Най-доброто за „Тракия” предстои. На 27-ми октомври ни подкрепете с № 43 в бюлетината”, призова кандидатът на ГЕРБ за кмет на района Костадин Димитров

Main Menu