Работата с почтени и мотивирани хора - приоритет на МГЕРБ в Пловдив

03 Апр 2024 13:12
Работата с почтени и мотивирани хора -  приоритет на МГЕРБ в Пловдив Работата с почтени и мотивирани хора - приоритет на МГЕРБ в Пловдив

 

„Много от инициативите на младежката организация на ГЕРБ в Пловдив вече се превърнаха в традиция и са наложени във времето. Младите хора са сред най-активните не само на местно, но и на национално ниво. Разчитаме на Вашата креативност и енергия“ – това заяви областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Костадин Димитров снощи на номинационното събрание за избор на ново областно ръководство на МГЕРБ.
На срещата присъства и председателят на МГЕРБ в страната Георг Георгиев, както и членът на НИС на МГЕРБ Йосиф Танев.
„Инвестициите в инфраструктура, образование и спорт, за които лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично се застъпи в годините, превърнаха втория по големина град в страната в притегателен център за десетки хиляди българи, които реализират своя потенциал в редица сектори с висока добавена стойност“, заяви Георг Георгиев.
Подчертано бе, че приоритет на младежката ни организация в Пловдив ще остане работата именно с мотивираните и почтени млади хора, за които умен и образован е естествено състояние, а не изкуствено присвоен етикет.
За областен председател на МГЕРБ в Пловдив-град бяха издигнати три кандидатури. Най-голяма подкрепа получи настоящият заместник-кмет на район „Тракия“ Красимир Терзиев. Другите номинирани са Николай Арабаджиев – заместник-кмет на район „Южен“ и Звездилян Недев.
Предложени бяха кандидати за организационен секретар и за управителен съвет на МГЕРБ в Пловдив-град.
Съгласно устава на партията новото ръководство ще бъде утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Main Menu