Керкез за сблъсъците с ЦСКА-София: Двата мача ще бъдат фантастични за българския футбол

29 Фев 2024 20:18

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез коментира жребия за полуфиналите за Купата на България. "Канарчетата" ще срещнат ЦСКА-София и Керкез сподели, че това са два големи мача, които ще донесат наслад на българския футболен привърженик.

"Както директорът на ЦСКА (б.р. Филип Филипов) каза, на полуфиналите няма лесни отбори. Всички отбори са много качествени", започна Керкез.

"Двата мача ще бъдат фантастични за българския футбол. Стадионите ще са пълни и разбира се, когато имаш два мача, си правиш малко или много сметки. Ако си допуснал грешки в първия мач, можеш да ги поправиш във втората среща. Това са два големи мача, две дербита и ще донесат много наслада за българския футболен привърженик".

"Не мисля дали играем като гости или домакини, защото срещаме много качествен тим. Всички отбори имат моя респект, но ние имаме цел и нашата цел е да се подготвим максимално добре, за това, което ни очаква. Срещаме много сериозен съперник и трябва да бъдем на най-доброто си ниво в тези срещи", завърши наставникът на Ботев Пловдив.

Main Menu