Пропадна контролата между Ботев и Арис в Гърция

12 Мар 2024 12:21

От Ботев Пловдив уведомиха феновете си, че планираната футболна среща с Арис на стадион „Клеантис Викелидис“ в Солун, чиято основна цел бе отдаването на почит към Тоско Бозаджийски, няма да се състои на обявената дата. Причината е невъзможността на домакините да организират провеждането на мача.

Ето какво съобщиха официално „жълто-черните“:

„Уважаеми Ботевисти,

Уведомяваме ви, че планираната футболна среща с Арис на стадион „Клеантис Викелидис“ в Солун, чиято основна цел бе отдаването на почит към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на обявената дата.

Причина за това е невъзможността на нашите партньори от Арис да организират провеждането на мача, както бе планиран първоначално, а именно на 23 март (събота).

Предложеният вариант срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е неприемлив за нас, тъй като по този начин бихме лишили вас, нашите привърженици, от възможността да отдадете нужното уважение към паметта на Тоско.

Оставаме в готовност да уточним нова дата с нашите гръцки приятели, която да удовлетворява както привържениците на Арис, така и тези на „Ботев“.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев“

Main Menu