Коментарите след Академик Пд - Спартак Пл

21 Дек 2020 08:54

Йордан Янков, старши треньор на Академик Пд: Искам да поздравя момчетата за днешната победа. Огромно удоволствието е да работя с тях. Те наистина са герои след тази серия от 6 мача за 11 дни. Направихме много добра подготовка за този двубой със Спартак. Васко Бачев игра на инжекции, Николай Николов също имаше проблеми, но и двамата стиснаха зъби и помогнаха на отбора. Тактически променихме някои неща от предните мачове. Казах на момчетата, че най-важното е да бъдем готови чисто психологически и да играем здраво в защита. Радва ме това, че младите момчета играят все по-добре, но те могат да дадат още повече на тима и за своето развитие. Очаквам още повече от тях, но ми харесва това, че се стараят в тренировките и мачовете.

Томислав Минков, Академик Пд: Радвам се, че успяхме да вземем победата - наистина беше важна. Доволен съм от себе си, можех да играя и с още енергия и да взема още борби. Съперникът ни взе доста борбив нападение - трябва да изчистим това. Има и умора след тази тежка серия от мачове, но затова ние - по-младите трябва да помагаме. Чувствам се страхотно в Пловдив, атмосферата е страхотна, впечатлен съм от знанията на двамата ни треньори - Йордан Янков и Александър Груев.

Александър Дяковски, старши треньор на Спартак Пл: Днес нямаше мач, няма какво да се коментира. Никакъв сблъсък. Такова невкарване не си спомням. Изключително ниска успеваемост. Влязохме в мача много лежерно, сякаш ние бяхме играли три мача през седмицата, а не домакините. Няма време да преживяваме, в сряда ни предстои най-важната среща до момента. Липсата на победа оказва негативно влияние. Срещу Левски Лукойл показахме по-добра игра, но днес отновосе върнахме в първи клас. Трябва да вдигнем главитеи да продължаваме.

Николай Маринов: Наистина не знам какво да кажа. Дойдохме с по-голяма амбиция, тренирахме много добре през седмицата, имахме лъч надежда, че можемда спечелим, но при тази разлика. Няма какво да коментираме само при 58 отбелязани точки, далечната стрелба не ни вървеше, а в нея сме традиционно силни. Надявам се лека-полека да влезем във форма и да се подобри играта ни. Имаме доста проблеми, но не искаме да се оправдаваме.

Main Menu