Барса и ПСЖ се изправят в ключов четвъртфинал в ШЛ, Атлетико ще опита да довърши започнатото срещу Дортмунд

16 Апр 2024 07:54

Отборите на Барселона и ПСЖ се изправят един срещу друг в реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига. Срещата между двата тима започва в 22:00 часа. Преди седмица каталунците заслужено стигнаха до успех с 3:2 над ''Парк Де Пренс'' и вече са фаворизирания тим преди реванша. 

Барселона няма загуба в последните си 13 срещи, като в тях футболистите на Шави постигнаха 10 победи. 

В директните мачове с ПСЖ каталунците имат преднина - шест победи срещу четири за парижани. В предишното си гостуване в Барселона обаче парижани спечелиха с 4:1.

Тимът на Луис Енрике не игра двубой от френското първенство през изминалия уикенд, докато Барселона се наложи над Кадис като гост с 1:0. 

Борусия (Дортмунд) и Атлетико (Мадрид) продължават съперничеството си на 1/4-финалната фаза на Шампионската лига с реванш на немска земя. Срещата на ''Сигнал Идуна Парк'' стартира в 22:00 часа. Испанският тим има преднина от 2:1.

Авансът от един гол вероятно дава предимство на играчите на Диего Симеоне, които освен това са и по-опитни в турнирните битки. Отделно Атлети са и в по-силна форма, след като записаха три поредни победи във всички турнири. В същото време ''жълто-черните'' бяха загубили две поредни срещи, преди през изминалия уикенд да се наложат с 2:1 над Борусия (Мьонхенгладбах).

Main Menu