Георги Николов: Не сме доволни от точката, изпуснахме си мача

02 Мар 2024 19:58

Нападателят на Ботев Пловдив Георги Николов заяви, че той и неговите съотборници искат да спечелят Купата на България, а той лично иска да стане голмайстор на първенството. Той говори след равенството 2:2 срещу Славия в София.

„Не сме доволни от точката. Изпуснахме си мача. Имахме възможност да отбележим гол, не се възползвахме и затова завършихме по този начин. Мисля, че всеки един от момчетата се раздаде. Липсваше ни късмет и това е“, каза Николов.

„Изкарах една здрава подготовка. От 2 месеца съм в отбора. Мисля, че е достатъчно, за да се адаптирам и се надявам, след този гол, да започна да бележа редовно в мачовете и да започваме да побеждаваме във всеки мач и да си гоним целите“, каза нападателят.

„Искам да отбора да побеждава. Искам да донесем купата в Пловдив и се стремим от всяко положение да отбележим гол. Надявам се да стана голмайстор на първенството. Ако искаме да вземем купата трябва да се изправяме срещу всеки, който ни се падне. Не трябва да се съобразяваме с това дали е от Втора или Първа лига“, допълни той.

„Това е клуб с традиции и отбор на народа. Надявам се да помагам с каквото мога, да се раздавам и да давам всяка енергия, която имам в себе си и да помагам на отбора“, завърши Георги Николов.

Main Menu